Gardinsömnad

Gardiner för offentlig och privat miljö

 

Jag erbjuder allt från metervara till färdig gardin och inredningsdetaljer. Hos mig hittar du ett stort utbud av gardintillbehör; band, krokar, gardinstänger, omtag med mera. Gardiner behöver inte vara svårt. Längder, hissgardin, lambrequin med fodrade längder eller 1700-tals rullgardin? Inga problem, det ordnar jag!

 

Jag hjälper även till med måttagning, montering och uppsättning. Du kan få råd angående färgsammansättning och utformning. Jag erbjuder gardiner som lyfter och kompletterar ditt hem, helt anpassade efter dina önskemål.

Jag syr och monterar gardiner till offentlig och privat miljö. Låt mig sätta färg på era lokaler och skapa en trivsam och estetiskt tilltalande miljö!

Jag erbjuder helhetslösningar vilket gör att mina kunder kan fokusera på annat. Jag besöker er gärna, visar mina färg- och tygprover, ger förslag samt besvarar era frågor. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just er. Jag erbjuder ett varierat sortiment av kvalitetstyger, rullgardiner och persienner från välkända varumärken som Swaffer, Trapiche, Jacobsdal, KA International mfl.

 

Du är hjärtligt välkommen att ringa eller skicka ett e-postmeddelande till mig. Jag svarar gärna på dina frågor!